Wie ben ik?

Ik ben Nelleke Phoelich, leerkracht in het basisonderwijs, moeder van drie grote kinderen, echtgenote van de liefste en gek op kinderen.

Visie

Ik vind het belangrijk dat kinderen stevige wortels krijgen om zo voldoende vertrouwen te krijgen in hun eigen vleugels, om weg te vliegen naar de uitdagingen van het leven…

Kindercoach, een bewuste keuze.

Als leerkracht in het basisonderwijs zie ik soms kinderen die niet lekker in hun vel zitten, faalangstig of te perfectionistisch zijn. Voor deze kinderen wil ik graag meer kunnen betekenen dan alleen het geven van les. De opleiding van kindercoach aan de erkende kindercoachopleiding van Sonnevelt was voor mij een bewuste keuze.

Tijdens mijn opleiding heb ik geleerd verschillende methodieken toe te passen om mij beter te verplaatsen in de gedachten van een kind. Eigenlijk weet het kind zelf heel goed waar de oplossing zit en met die methodieken komen wij daar samen achter.