Kennismaken met kindercoaching

Kennismaken met kindercoaching

Stel je voor: je bent ouder van een kind dat bepaald gedrag laat zien. Of misschien heeft jouw kind problemen waar jij als opvoeder geen passende reactie of oplossing voor weet. Je maakt je zorgen en ook in jullie gezin wordt de sfeer er niet gezelliger op. Je hebt het er eens over met je partner, of een vriend of vriendin. Je probeert, met wat je vindt op internet en de adviezen van anderen, om je kind te helpen. Maar er verandert niets en je zorgen blijven bestaan. Een volgende, moedige stap is vragen om hulp, bijvoorbeeld aan een kindercoach. Maar wat houdt kindercoaching allemaal in? Is dat wel wat voor ons? Antwoorden op deze vragen kun je krijgen in een aandachtgesprek.

 

Aandachtgesprek

Ben je (nog) niet op zoek naar begeleiding voor je gevoelige, stille of boze kind, maar

  • wil jij je zorgen delen met een professional?
  • wil je weten wat een kindercoach doet?
  • heb je een concrete vraag?
  • heb je behoefte aan een klankbord?
  • of wil je gewoon een keertje sparren?

Schrijf je dan in voor het aandachtgesprek. Het aandachtgesprek is speciaal bedoeld voor ouders. Wees welkom voor kennismaking en informatie, onder het genot van een kop koffie of thee.

Kom schatgravers spelen

Met meer zelfvertrouwen het nieuwe schooljaar in? Kom dan vrijblijvend schatgravers spelen!
Best spannend zo’n nieuw schooljaar! Misschien een nieuwe groep, nieuwe kinderen? Laat het zelfvertrouwen van jouw kind groeien door samen jullie kwaliteiten te ontdekken. Schatgravers is een kaartspel met speelse, mindfull en fantasievolle opdrachten. Hiermee ontdekken jullie allerlei ‘schatten’ (kwaliteiten) van jezelf en wie weet geeft een medespeler jou wel een hele mooie ‘schat’ cadeau. Het spel wordt gespeeld door jou, jouw kind(eren) en eventueel een vriendje of vriendinnetje. Er is per sessie plek voor maximaal 4 personen. Een leuk spel waarmee je het zelfvertrouwen van jouw kind kan laten groeien!